Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ


MIA ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ...

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ  ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ 
ΕΝΑ ΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝ  ΦΟΒΟΥΛΕΞ. ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΥΛΕΞ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕΣΑ, ΕΒΕΛΕΠΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕ ΠΛΕΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΥΣΕ.

ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.

- ΠΟΘΘ!! ΤΙ ΒΡΩΜΑ !! ΦΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣΣΣ, ΦΩΜΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

- ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΥΠΟΝΟΜΟΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ.

- ΠΟΥΥΦΦ!!! ΒΡΩΜΑ.. ΒΡΩΜΑ, ΤΙ ΒΡΩΜΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ, ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ.

- ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΩΣΤΙΚΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ Η ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΟΔΩΝ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ!!!! ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ

ΤΟΤΕΕΕ, ΤΙ ΜΠΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;

- ΝΝΝΑΙΙΙΙΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ;  ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

- ΝΑ ΑΥΤΟΣ !!! ΑΥΤΟΣ ...ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.. ΕΙΠΕ Ο ΟΛΑΤΑΒΛΕΠΕΙ, Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ

- ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.. ΝΑ ΞΥΝΕΤΑΙ.. ΝΑ ΞΕΨΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ..

- ΟΘΘΦΦΦ ΜΠΟΧΑΑΧ.. ΒΡΩΜΑΑΑ

- ΝΑ ΦΥΓΕΙ !!! ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΓΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΥΜΩΜΕΝΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Σ Ε ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ..
- ΟΧΙ, ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ...

ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ ΠΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΟ ΟΝ. ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ, ΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΙΚΕΤΕΥΟΝΤΑΣ !!

- ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ!! ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ. ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ!!

- ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝ !! ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ. ΧΑΑΧΑΧΑΧ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.. ΧΑΧΧΑΧΧΑ
 
- ΝΑΑΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ !!! ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ 
 
- ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ. ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΟ ΟΝ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ, ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΥΡΙΑ, ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ..
 
- ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ.. ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ!!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΛΑΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΓΥΡΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ, ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ. ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗ ΣΚΥΘΡΩΠΗ ΤΟΥ ΦΑΤΣΑ...

- ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΑΣ!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΛΑΣΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΔΙΟΝΥΣΙΑΝΟ, Σ' ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΛΑΣΗ ΖΗΛΕΨΕ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ. ΟΙ ΚΕΡΑΣΙΕΣ..

- ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΟΡΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΝΘΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΕΛΑΜΠΕ ΑΠΟ ΧΑΡΗ ΚΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

- ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕ ΕΔΩ. ΔΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ !! ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !!! ΑΠΟΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΟΤΑΝ. ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ .

- ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΝΕ!!! ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ... ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ !!!!!!


ΕΥΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΑΝΟΥ
12/02/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου